3 dingen die Valentijn zo leuk maken

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Sommigen zijn vóór het feest, anderen zijn tegen…

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Sommigen zijn vóór het feest, anderen zijn tegen… Iedereen heeft er een eigen mening over. Eén ding staat echter vast: wij zijn helemaal pro! En wel om deze redenen:

  • Niets mooier dan de liefde

We vieren in december de komst van de oude man met baard op z’n paard. We vieren de komst van de oude man met baard in z’n slee. We vieren om de 365 dagen dat we weer een jaartje meer op deze planeet rondlopen én we vieren dat oma en opa 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Dus waarom zouden we dan de liefde niet vieren? Een extra dag om even alle aandacht te richten op die heerlijke kriebels, de zwetende handpalmen en het blinde en oneindige vertrouwen in de ander. Ja hoor! Wij doen mee!

  • Wat is er leuker dan je geliefde verrassen?

Graag zien draait niet om jou, maar om de ander. En hoewel je vast elke minuut van elke dag *kuch* laat weten hoe graag je die ander ziet, is het een heel kleine moeite om hem of haar op 14 februari eens extra in de watten te leggen. Dat kan met een romantische reis, met een weloverwogen cadeautje of gewoon, met een gigantische portie aandacht! Samen door de straten dwalen, aperitiefje delen, een spannende film uitkiezen,… "Het is het gebaar dat telt", weet je wel…

  • Go with the flow

Als zoveel handelaars tonnen energie pompen in het opfleuren van de valentijnsetalage. Als zoveel steden en gemeenten het centrum van de stad in hartjes laten baden. Als zowat élk magazine of televisieprogramma zich focust op liefdesverhalen, -weetjes en -tips. Hoe ongelofelijk verleidelijk is het dan om even mee te surfen op die woeste golf van hartstocht? Zelf als single krijg je het vast warm vanbinnen bij al dat moois! Dromen mag ;-)!