3 tips voor de eindejaarskoopjes

Zo zal jij schitteren op elk feest!

Zo zal jij schitteren op elk feest!

Nu Sinterklaas het land uit is, staan we allemaal te popelen om in de kerstsfeer te duiken, maar vergeet niet dat er ook na Kerstmis nog heel wat familiefeesten volgen! Zo zal je niet enkel het oude jaar uit en het nieuwe jaar in dansen, maar er volgen ook in januari nog heel wat nieuwjaarsrecepties, familiefeesten, drinks en late kerstfeestjes. En daar wil jij helemaal op voorbereid zijn! Deze tips leiden jou vlot door de eindejaarskoopjes, zodat je straks kan schitteren op élk familiefeest.

 

Basics

Sommige mensen ontmoet je in de eindejaarsperiode meer dan één keer: op het werk, bij een buurtfeest, op familiebijeenkomsten… Je wil dus vermijden dat je bij elke gelegenheid opnieuw dezelfde outfit draagt. Zorg daarom voor enkele basics, waarmee je er dan lustig op los kan combineren. Musthaves voor je garderobe zijn een strakke jeansbroek, een zwarte top, een kokerrok, een stoer jasje en een neutrale handtas. Heb je deze spullen nog niet in je kleerkast? Haast je dan snel!

 

Eyecatchers

Bij die basics horen natuurlijk ook enkele eyecatchers. Deze blikvangers combineer je op zo’n manier dat ze alle aandacht naar zich toe trekken: een glinsterende jurk vol pailletten, een opvallend gekleurd bloesje, torenhoge stiletto’s of oogverblindende juwelen. Je basic jasje geeft jouw nieuwe jurk wat extra flair. Je basic handtas past perfect bij elke combinatie. En tóch zie je er nooit twee maal hetzelfde uit. Top!

 

Timing

Wanneer je best gaat shoppen voor deze spullen? Nu meteen! Kom tijdens je lunchpauze of op één van de koopzondagen, het maakt niet uit! Hoe sneller jij je eindejaarsinkopen doet, hoe rustiger je de feestdagen tegemoet gaat. Want niets zorgt voor meer zen dan de perfecte outfit in je kast, toch?

Tot binnenkort bij Crescend’eau!