De herfst tegemoet met deze 3 items in je kleerkast

De kou, het donker en de regen schrikken jou niet af!

Hoewel we nog af en toe een straaltje zon meepikken, bereiden we ons volop voor op de naderende herfst. Sommigen haten het seizoen, anderen dragen het een warm hart toe. Eén ding is zeker: wie voorbereid is, plukt er alleen maar de vruchten van!

Regenlaarzen

De herfst brengt onvermijdelijk ook regenbuien met zich mee, maar niet getreurd. Van zodra de zon weer door de wolken piept, spring jij vrolijk van de ene plas in de andere met je splinternieuwe regenlaarzen. En hoewel de herfst voor veel kleur zorgt, spring je met een felgekleurd paar laarzen nog nét iets hoger. Liever geen laarzen? Snuister dan even rond in het gamma van Marques à Suivre en vind een modderproof én stijlvol paar stappers!

                              

                                                                                  Converse leer - Marques à Suivre op Crescend'Eau - Prijs: € 90

 

Een warme trui

Frisjes buiten? Dan zijn wij lekker ingeduffeld. Met een lekker zachte, knusse trui bijvoorbeeld. Een coole print zorgt meteen voor een goed humeur. Kijk alvast even rond in de collectie van JBC. Voor jongens vind je er onder andere deze stoere dinosweater. Je krijgt het er meteen warm van!

                                          

                                                                                             Donkergrijze trui, met dinosaurusprint - JBC op Crescend'Eau - Prijs: € 24,99

 

Een knuffeljas

Na een zomer vol kleurrijke topjes en shirts, kijken we stiekem toch een beetje uit naar het knusse gevoel van een jas om ons lijf. Het voelt immers een beetje als een warme knuffel. En we hoeven niet te kiezen voor sombere kleuren. Kies voor een vrolijk exemplaartje. Zoals deze jas met gouden bolletjes van LolaLiza. Schitter jij straks tussen de herfstkleuren?

                                          

                                                                                          Gewatteerde jas met bollenprint en kap - LolaLiza op Crescend'Eau - Prijs: € 45,99

 

Geniet eerst nog even van de laatste zomerdagen en duik dan even vrolijk het nieuwe seizoen in!