Hallo zomersolden!

Nog een dikke week geduld…

Hoera! Nog een paar nachtjes slapen en dan zijn de zomersolden terug in het land: hallo fikse kortingen! Je hebt vermoedelijk al een ellenlange shoppinglijst klaargelegd, maar wij voegen er graag nog een belangrijk modeaccessoire aan toe: schoenen! Want zeg nu zelf, heb je er ooit genoeg?

Sneakers

Eén paar schoenen dat op élk schoenenrek hoort te pronken, zijn natuurlijk sneakers. Ze zitten ongelofelijk comfortabel, passen bij elke gelegenheid van bal tot festival en komen in alle kleuren van de regenboog. Wil je een paar sneakers dat bij al je outfits past? Ga dan voor de traditionele, witte sneakers. Wil je uitblinken? Kies dan voor een gekke kleurencombinatie. Wat je ook zoekt, in sneakerland vind je zeker iets dat jou staat, met nóg gekkere kortingen tijdens de solden!

Sandalen

Bij zomersolden horen zomeraccessoires en daar zijn ook sandalen bij! Ze worden niet altijd en door iedereen even warm onthaald, maar dat is onzin. Sandalen zijn een must-have! Op warme zomerdagen verwennen ze je voeten met wat verkoeling, op de festivalweide geven ze je het gevoel dat je blootsvoets over het terrein huppelt en op vakantie kan je er flinke wandelingen op maken, zonder pijnlijke blaren achteraf. Tik dus tijdens de solden zeker een paar sandalen op de kop!

Regenlaarzen

Zomersolden en regenlaarzen? Ja, hoor! Zomerse dagen worden in ons lieflijke België vaak afgewisseld met sombere regenbuien. Hoewel de temperaturen boven de 20°C blijven zweven, staan er diepe plassen op de voet- en wandelpaden. Dan komen regenlaarzen goed van pas. Je vindt ze tegenwoordig niet enkel in somber groen of donkerblauw, maar ook bedrukt met felle prints of in vrolijke, zonnige kleuren. Je fleurt er een regendag zo mee op.

Vul jij je schoenenrek ook aan met moois tijdens de solden?