Cadeautjes op Black Friday

We kijken er stiekem al even naar uit…

We kijken er stiekem al even naar uit… Dé feestdag van november: Black Friday. Black Friday ontstond in de Verenigde Staten en valt traditiegetrouw op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving wordt in ons land niet gevierd, maar de vele voordelen van Black Friday? Die hebben hun weg naar ons Belgenlandje gelukkig wel gevonden. Want op Black Friday – dit jaar op vrijdag 23 november - delen heel wat handelaars fikse kortingen uit. Officieel wordt Black Friday namelijk gezien als de allereerste dag van de kerstkoopjesperiode. En kerstinkopen? Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Voor kinderen

Zo heb je vast een pak geschenkjes nodig. Ben je op zoek naar een fijn pakje voor je neefjes en nichtjes of de allerkleinste uk? Breng dan even een bezoekje aan Dreamland. Je vindt er speelgoed in alle vormen en maten en voor alle leeftijden. Is je neefje of nichtje slechts enkele maanden oud? Geen paniek, want ook voor de aller-allerkleinsten heeft Dreamland een heleboel spulletjes ter beschikking. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijke speelmat? Of een schattige rammelaar? Als het maar beweegt of lawaai maakt!

Voor hem

Een geschikt kerstcadeau vinden voor de mannen uit je vrienden- of familiekring blijkt telkens opnieuw de grootste uitdaging van de feestdagen. Is de man in jouw leven echter sportief ingesteld, dan vind je bij Decathlon ongetwijfeld een geschenk naar zijn hart. Of het nu gaat om een sporthorloge, een nieuw tennisracket of een set opvallende joggingstruitjes: je cadeau valt vast in goede aarde!

Voor haar

Wil je het geknipte pakje vinden voor de dames op het feest, dan ben je in ICI PARIS XL op het juiste adres. Niet alleen vind je er tal van exclusieve make-upspullen, je kan er ook kiezen tussen honderden fijne geurtjes. Verwen je buurvrouw, zus, tante of oma met een geurtje op maat. Ze zal in de wolken zijn! De verkoopsters helpen graag een handje bij het kiezen van de juiste ondertonen.

Ook in de andere handelszaken bij Crescend’Eau vind je prachtige kerstcadeaus. Laat je op Black Friday verleiden door de vele kortingen en ga zonder pakjesstress de feestdagen tegemoet!