Op zaterdag 27/10 vieren we de vijfde verjaardag van Crescend’Eau!

Verjaardag Crescend’Eau

Wist je dat? Op zaterdag 27/10 vieren we de vijfde verjaardag van Crescend’Eau!

Vijf jaar… dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. We hebben dan ook heel wat op de planning staan om er zaterdag een geweldig feest van te maken. Het wordt een feest voor jong en oud. Zo zal je niet alleen gezellig kunnen shoppen op zaterdag, maar er zullen ook heel wat activiteiten zijn.

Voor de kids:

Heb je ooit al gehoord van een party container? Wij voorzien voor de kids een leuk dansfeest in onze party container met een geweldige kinder DJ. Terwijl de ouders aan het winkelen zijn, kunnen de kids ondertussen dansen op de beste beats.

Maar daar blijft het niet bij. We hebben ook 2 springkastelen voorzien, een ballonnenplooier, kindergrime, een bellenblaas artiest en zal er ook een gocart parcours worden aangelegd. 

Wil je al dit leuks ook vastleggen op de gevoelige plaat? Geen nood, we voorzien een photobooth om de leukste foto’s te maken. Krijg je van al dat leuks een hongertje? Geen nood, we hebben ook lekkers voorzien. Zo kan je je tegoed doen aan suikerspin en popcorn

 

Daar houdt het niet op! Zo hebben we ook een leuke wedstrijd voorzien waarbij je leuke gadgets kan winnen.

Je kan heel wat leuke goodies winnen: 

  • Een Yoga-matje van Decathlon
  • Een heerlijke parfum van ICI Paris XL
  • Onze wish list bij Maisons du Monde
  • Een Lego bouwdoos van DreamLand
  • Een workshop van Chocolatier Darcis

Wat moet je doen?

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten! Kies het gadget dat jij leuk vindt en beantwoord de bijpassende wedstrijdvraag. De wedstrijdvragen komen in de periode van woensdag 10/10 tot vrijdag 26/10 online.

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd in de week van 29/10. 

 

Kan je ook al niet wachten?