Opvallende zomertrends…

Er zijn altijd wel enkele opvallende dingen te bespeuren, en dit springt in 2018 in het oog...

Elk jaar opnieuw kijken we nieuwsgierig uit naar de nieuwste trends in modeland, en dat is natuurlijk ook dit jaar zo. Wat brengt de zomer? Kniebroeken, minirokken, lange gewaden, olifantenpijpen,…? Er zijn altijd wel enkele opvallende dingen te bespeuren, en dit springt in 2018 in het oog:

1. Multifunctionele kledij

In 2018 hebben we geen tijd meer om na het werk iets anders aan te trekken voor de gym en dan nóg iets anders voor die receptie erna. Wij willen all-in-one kledij. Kledingstukken die je kan aantrekken voor diverse gelegenheden en die vooral comfortabel zitten en functioneel zijn. We verwachten dat kledij hyperveelzijdig wordt en ons zowel beschermt tegen de regen, als verwarmt, en bovendien als gegoten zit. En dat kan! Kledingmerken spelen in op onze behoeften en pakken uit met items die je zowel op kantoor als tijdens het uitgaan kan dragen. Lekker handig en tóch fashionable!

2. Borsten in de kijker

Na enkele hippe trends met crop tops en blote buiken, en met t-shirts met ontblote schouders, gaat alle aandacht in 2018 weer naar de borsten. In de herfst doken al korsetachtige riemen op, en shirts met meloenen of knipoogjes op de borsten, en ook deze lente en zomer blijft de focus liggen op dit vrouwelijk schoon. Hoge tailles, bralettes en doorkijkstofjes doen het nodige. We hoeven ons niet langer weg te stoppen onder wijde, losse bloezen, ladies. Vormen mogen gezien worden!

Tijd voor een shoppinguitje, denken we dan!

 Bron: fashionunited.be