Wat brengt de paashaas?

Naast heerlijk kleurrijke chocolade-eieren brengt hij ook de lente met zich mee.

Straks is hij terug in het land: de paashaas. Naast heerlijk kleurrijke chocolade-eieren brengt hij ook de lente met zich mee. Heb jij al nagedacht hoe je een vleugje lente in huis haalt in de paasperiode?

  • Schilder samen eitjes met de kids

Je herinnert je vast nog wel hoe je vroeger zelf met broers of zussen rond de tafel zat om eitjes uit te blazen en ze vervolgens in alle kleuren van de regenboog te schilderen. Met paasmotiefjes, veren en glitters. Wel, dat vinden kinderen nog steeds leuk! Haal die penselen dus gauw boven en schilder erop los!

  • Bouw een paasboom

Nog een stapje verder? Ga dan op zoek naar krulwilgtakken en bouw ook eens zo’n grappige paasboom in je living. Laat je creatieve geest helemaal gaan met lintjes, eitjes, bloemen en andere gekke figuurtjes. Je voelt meteen de lentekriebels!

  • Zorg voor kleur in je interieur

Pasen betekent ook dat je interieur een vrolijke toets kan gebruiken. Haal de donkere, wollige winterkussens uit je zetel, haal het grote, logge tafelkleed van de tafel, en vervang je interieurspulletjes door kleurrijke alternatieven. Een instant goed gemoed!

  • Stop wat kleur in je outfit

En op Pasen wil je natuurlijk ook zelf een glansrol spelen! Profiteer van de vele, sprekende kleuren uit de lentecollecties en verstop jezelf in vurig rood, stralend blauw of een van de vele romantische pasteltinten. Zo zit je in een mum van tijd lekker in je vel.

En? Voel je het al een beetje kriebelen?