Leve papa!

En jij? Wat doe jij zondag? Vaderdag vieren natuurlijk!

En jij? Wat doe jij zondag? Vaderdag vieren natuurlijk! Want na al die jaren dat je papa jou door dik en dun heeft gesteund en je altijd op hem kon rekenen, mogen de schijnwerpers ook eens op hem worden gericht. Maar wat moet je in godsnaam kopen om een lach op z’n gezicht te toveren? Wij zetten alvast enkele tips op een rijtje – al is hij zeker ook al blij als je gewoon even langsgaat komende zondag…!

Barbecuesnufjes

Het klinkt misschien cliché, maar welke papa staat er nu niét graag als de koning van het feestmaal aan de barbecue? Papa’s zijn heer en meester in het grillen, dus zorg ervoor dat ze de nieuwste snufjes binnen handbereik hebben. Een vlijmscherp vleesmes, een statige schort, allerlei aansteektrucjes,… Hij zal er met plezier mee aan de slag gaan!

Tickets

Is je papa fan van de lokale voetbalploeg? Van het basketbalteam van Oostende? Van de Belgian Bullets? Of misschien van Queen? Koop dan tickets en neem hem mee uit naar zijn favoriete bezigheid. Ga samen naar een voetbalmatch of pik een gezellig concert mee. De adrenaline zal door zijn lijf gieren en daar wordt iedereen alleen maar vrolijker van!

Elektronische hebbedingen

Misschien wordt jouw papa al een dagje ouder. Misschien mist jouw papa af en toe de trends. Misschien tikt hij nog op de kleine lettertoetsen van z’n oude Nokia of leest hij de tijd ’s nachts af op een oude, ronde wekker. Flits je papa terug naar het heden en verwen hem met een opvallende smartwatch, een functionele smartphone of een draadloze koptelefoon. Voor je het weet, praat hij honderduit over bluetooth, tethering en notifications. Allemaal dankzij jou!

En mocht dat voor jouw papa niet volstaan, dan is er nog altijd de klassieke fles wijn waarmee je hem ongetwijfeld ook heel blij zal maken.

Laat je weten wat het geworden is?